De kracht van aloë vera

Ontdek de helende kracht van aloë vera. Deze plant staat van oudsher bekend om haar medicinale eigenschappen. Ze bevat heel wat vitamines, mineralen en tot 20 verschillende aminozuren die goed zijn voor je lichaam.

Aloë vera voor jou

Van huidverzorging, voedingssupplement tot motor voor je vitaliteit en gezondheid. Aloë vera is een woestijnplant met uitzonderlijke eigenschappen. Ze bevat heel wat nutriënten en vitamines: vitamine C, E, B1, B2, B6, B11 en B12. De geneeskundige eigenschappen werden al gebruikt door de oude Egyptenaren en Grieken als middel tegen maagklachten, verstopping, jeuk, wonden en zonnebrand. Met aloë vera voel je je beter.

Reserveer een consultatie

Voor huid en lichaam

Verzachtend, hydraterend, wond herstellend, ontstekingsremmend, pijnstillend, infectie werend. Het lijstje eigenschappen van aloë vera is lang. Net daarom bestaan er heel wat toepassingen. Van gezonde drankjes met aloë-extracten tot voedingssupplementen met een hoge voedingswaarde. De exotische plant is uitzonderlijk goed voor het lichaam. Zeker voor je huid. Bijvoorbeeld bij droge huid, snijwondjes, littekens of eczeem. Kom meer te weten tijdens een voordracht in groep.

Boek een voordracht

Online bestellen

Natuurlijke producten voor een betere gezondheid en een leven in balans. Maak je keuze uit een compleet gamma aloë vera-producten van Forever Living Products en ervaar zelf de bijzondere levenskracht vol energie en gezondheid.

Naar de webshop

Contacteer ons

Meer weten over Balans?

“Het leven is als fietsen. Om in balans te blijven moet je vooruitkijken en in beweging blijven” – Albert Einstein

Lees meer
communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics