Balans

Tijd voor verbinding

Balans maakt tijd. Tijd om mensen en kennis, verhalen en visies, denken en voelen te verbinden zodat we samen én alleen evenwichtig in het leven kunnen staan.
Alles over Balans
Balans Groei mee

Groei mee

Wil je een workshop organiseren, een zaal ter beschikking stellen of een boeiende spreker naar voor schuiven? Heb je een plan dat aansluit bij een van onze projecten? Neem contact op en we brengen het samen in Balans. 

Balans Aloë Vera

Aloë Vera

Aloë Vera is een natuurlijke bron van energie en gezondheid. Heb je een van onze Aloë Vera-workshops gevolgd en ben je overtuigd van het resultaat? Haal dan meteen je favoriete product in huis! 

Balans Workshops

Workshops

Een workshop volgen of zelf een event organiseren met onze hulp? Alles kan. Vraag naar je mogelijkheden. Onze experten staan je graag bij met raad en daad. Van het voorzien van een locatie tot het geven van een workshop op maat.

Balans Consultaties

Consultaties

Baart je fysieke en/of mentale gezondheid je zorgen? Zoek je hulp maar zie je door de bomen het bos niet meer? Maak een afspraak met een van onze professionele hulpverleners. Zij maken tijd voor jouw verhaal en verwijzen je indien nodig door naar de juiste deskundige(n).  

Meer weten over Balans?

“Het leven is als fietsen. Om in balans te blijven moet je vooruitkijken en in beweging blijven” – Albert Einstein

Lees meer
communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics